Contact

Je vindt me hier:

Wil je graag meer weten of een shoot met mij boeken? Vul dan onderstaand formulier in met je gegevens of stuur een berichtje of appje naar 

 • info@sabinetilburgsfotografie.nl
 • 06 43744558

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.Reviews

Commentaren: 17
 • #17

  Bep en Rinske Franchimon (dinsdag, 17 september 2019 22:03)

  Ik (Rinske) heb inmiddels al twee shoots bij Sabine gedaan en ik ben daar erg enthousiast over. De laaste shoot was met mijn 81 jarige moeder en die bleef maar zeggen wat een schat Sabine is en dat ze zich zo op haar gemak voelde bij haar.
  De foto's zijn prachtig geworden en zeker voor herhaling vatbaar. Professioneel, vakkundig, behulpzaam, geduldig en een fijne meid!
  Van harte aan te bevelen dus.

  Groet Bep en Rinske

 • #16

  Anita Dibbes (donderdag, 12 september 2019 15:48)

  Wat een prachtige foto
  Keuze was groot en enorm lastig om te kiezen �
  Bedankt Sabine ����

 • #15

  Nicole Berkman (donderdag, 12 september 2019 12:06)

  Ik heb een shoot bij Sabine laten doen met mn dochter en mn ouders. We werden ontvangen in n informele setting en na een praatje en n kopje thee totaal relaxed met de shoot begonnen. Nou dat kun je zo mooi terugzien! Mooie breekbare lieve momentjes heeft Sabine prima gevangen. Ben er echt blij mee.
  Binnenkort ga ik Sabine vragen om in mn praktijk fotoos te komen maken voor mn social media en website. Aanrader!

 • #14

  Eva Wensink (zaterdag, 19 januari 2019 10:27)

  Fantastische fotograaf die ook aandacht heeft voor de kleine dingen die gebeurden op onze dag. Hierdoor kregen we hele mooie persoonlijke foto’s. Als kers op de taart een prachtig album waar we heel blij mee zijn.

  Sabine is op een hele fijne en bescheiden manier aanwezig op je bruiloft, voor ons heeft ze er een topdag van gemaakt.

  Dankjewel!

 • #13

  Bram & Sonja (woensdag, 24 oktober 2018 18:11)

  Wat hebben wij een geweldige dag gehad. Wij vonden je echt een super fotografe je legt de dingen vast zoals ze zijn. De foto's zijn precies zoals onze dag was.
  Je vonden het fijn dat jij deze dag voor ons hebt vast gelegd hoe wij dit graag wilden (je merkte nauwelijks dat je aanwezig was) Leuke ideeën had je en je wist precies hoe wij het graag wilde.
  Lieve Sabine bedankt! je hebt echt top werk afgeleverd!

 • #12

  Nikki (maandag, 16 april 2018 12:46)

  Een geweldige shoot gehad met Sabine, het thema was bruidsboudoir. Ontzettend lief, ze zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en de resultaten zijn echt ontzetten mooi!

 • #11

  Sabine & Deveny (zondag, 18 maart 2018 11:48)

  Erg leuke shoot gehad, samen met de make up van Esmiralda! Erg mooie foto's! Heel blij mee!

 • #10

  Maria Sarah (vrijdag, 16 februari 2018 14:39)

  Een hele fijne shoot! Sabine heeft duidelijk een bepaald beeld voor ogen, maar staat daarbij ook absoluut open voor andere ideeën. De combinatie met visagiste Esmiralda de Waal was perfect. Het eindresultaat is dan ook zeer geslaagd.

 • #9

  Marian (zaterdag, 03 februari 2018 11:43)

  Ik had een fotoshoot gewonnen en Sabine was de fotograaf. Het was voor mij de eerste keer dat ik moest poseren voor een fotograaf. Sabine stelde mij erg op mijn gemak en geeft goede aanwijzingen dit maakte het voor mij ook makkelijker om bepaalde houdingen en poses aan te nemen. Ik kreeg steeds goede adviezen. Heb een zeer leuke dag gehad. Sabine zal ik iedereen aanraden.

 • #8

  Evy (woensdag, 10 januari 2018 13:29)

  Sabine is een hele fijne fotografe om mee te werken, ze heeft hele goede ideeën en en geeft goede aanwijzingen. De resultaten zijn dan ook helemaal top!
  Een echte aanrader!

 • #7

  Helene (maandag, 18 december 2017 14:36)

  Sabine is een onwijs goede fotografe met veel geduld en ideeën! Ik vond het heel leuk om samen te kunnen werken.

 • #6

  Leslie van de Vijver (donderdag, 14 december 2017 12:47)

  Sabine haar creatieve en actieve manier van fotograferen zorgde voor een verrassend mooi resultaat en maakte de foto's interessant. Sabine staat open voor eigen inbreng en komt zelf ook met veel ideeën. Dit maakte de samenwerking fijn en ontspannen.

 • #5

  Anita (donderdag, 14 december 2017 11:01)

  Sabine was second shooter op onze bruiloft. Wat een resultaat! We hebben haar nauwelijks opgemerkt. Alle belangrijke momenten zijn mooi vastgelegd. Wij zijn zeer tevreden met de resultaten!

 • #4

  Georgina (donderdag, 14 december 2017 10:58)

  Heel chill om mee samen te werken! En altijd mooie resultaten �

 • #3

  Patrick & ELisabeth (dinsdag, 19 september 2017 20:45)

  Sabine heeft onze bruiloft ongelofelijk mooi in beeld gebracht! wij hebben schitterende foto's van onze mooie dag!

  Sabine ( & Chantal ) ontzettend bedankt!

 • #2

  Irene (vrijdag, 30 juni 2017 17:44)

  Sabine is een fijne fotografe om mee te werken. Ze neemt de tijd voor je en daarnaast let ze ook goed op de details. Tijdens de shoot heb ik me erg op mijn gemak gevoeld. De resultaten zijn voor mij erg mooi geworden, omdat het geen 'standaard' foto's zijn. Ik ben dan ook erg blij met de foto's. Voor mij is Sabine echt een aanrader.

 • #1

  Marit Brandt (maandag, 05 juni 2017 20:35)

  Sabine is een fijne fotograaf om mee te werken. Ik voelde me erg op mijn gemak wat ook op de foto's te zien is. Heb een erg ontspannen en tevens leuke shoot gedaan! Ik ben erg blij met de resultaten, eindelijk een keer geen standaard shoot met standaard poses, maar Sabine zoekt ook naar "spontane" momenten om te fotograferen. Al met al een creatieve fotograaf met erg veel talent! Het resultaat mag er wezen, zeker een aanrader!