Trouwen

 

Zoek je een ontspannen fotograaf, eentje die niet opvalt en heerlijk go-with-the-flow is?

 

Dan heb je me gevonden!

 

Fantastische fotograaf die ook aandacht heeft voor de kleine dingen die gebeurden op onze dag. Hierdoor kregen we hele mooie persoonlijke foto’s. Als kers op de taart een prachtig album waar we heel blij mee zijn.
Sabine is op een hele fijne en bescheiden manier aanwezig op je bruiloft, voor ons heeft ze er een topdag van gemaakt. Dankjewel!

- Gert & Eva-

Waarom zou je voor mij kiezen als jullie trouwfotograaf?

  

Jullie moeten vooral zelf kunnen genieten van deze prachtige dag en je niet bezig moeten houden met allerlei zaken er omheen. In alles beweeg ik lekker met de dag mee en probeer ik zo onopvallend mogelijk alles vast te leggen. Opaatjes, omaatjes, kids...I love it! Een aanraking, die ene blik, alle gekkigheid en alle romantiek ik wil het allemaal! En door goed in te blenden met de sfeer en al jullie lieve familie en vrienden komt dat helemaal goed.

 

 

Kwaliteit boven kwantiteit

Ook de kwaliteit van de foto's en de nabewerking vind ik erg belangrijk. Het zijn tenslotte wel de foto's die de komende jaren nog steeds die mooie herinneringen moeten oproepen en met veel plezier geregeld van de plank mogen worden gehaald.

Afhankelijk van de drukte binnen het trouwseizoen probeer ik al jullie foto's binnen 3 weken nabewerkt en wel aan te leveren en houd ik jullie tussendoor op de hoogte met leuke sneek peaks. 

 

Albums en prints

Vanaf heel binnenkort en in ieder geval vanaf 2022 kun je die gewoon bij mij bestellen via mijn website. Je kiest zelf je kleur, afwerking, formaat en extra opties zoals een mooie opdruk met jullie namen!!

 

 

 

Wat hebben wij een geweldige dag gehad. Wij vonden je echt een super fotografe je legt de dingen vast zoals ze zijn. De foto's zijn precies zoals onze dag was.
We vonden het fijn dat jij deze dag voor ons hebt vast gelegd hoe wij dit graag wilden (je merkte nauwelijks dat je aanwezig was) Leuke ideeën had je en je wist precies hoe wij het graag wilde.
Lieve Sabine bedankt! Je hebt echt top werk afgeleverd!

- Bram en Sonja-

Secondshooter & Back-up

Het fijne van een secondshooter is vooral dat je met zijn tweeën toch meer vast kunt leggen dan alleen! Denk maar aan het aankleden; vaak ieder op een aparte locatie én jullie hebben allebei veel moeite gedaan om mooi voor de dag te komen toch?!

Maar dat niet alleen, ook tijdens de ceremonie kunnen we vanuit verschillende invalshoeken en perspectieven werken zodat we eigenlijk geen moment meer kunnen missen. 

 

Daarnaast is in geval van ziek zijn of in geval van nood het ook voor jullie fijn om te weten dat er altijd een back-up fotograaf vanuit mijn netwerk kan worden geregeld!