Trouwfotograaf

Fijn dat je bij mij kijkt als optie om jullie mooie dag te fotograferen! 

In het menu aan de linkerzijde en onderstaand vinden jullie wat voorbeelden van de leuke en prachtige bruiloften en bruidsparen die ik afgelopen periode vast heb mogen leggen.

Missen jullie iets in het aanbod of willen jullie meer informatie? Laat dan gerust even een berichtje achter voor me!

 

Waarom zou je voor mij kiezen als jullie trouwfotograaf?

Allereerst om dat ik júllie dag wil vast leggen en niet mijn dag; ik luister naar al  jullie ideeën en wensen en naar waar jullie je wel of niet prettig bij voelen. Ik leef en denk graag mee in het creëren van een perfecte dag en ben als een kameleon in het vastleggen van jullie stijl.

Wat ik vooral heel belangrijk vind is dat jullie je prettig en ongedwongen voelen met mij om je heen. Van deze dag en alle mooie momenten moeten jullie namelijk vooral zelf genieten en er op kunnen vertrouwen dat al die mooie momenten goed gevangen worden door de fotograaf.

Ik beweeg me graag zo onopvallend mogelijk om juist precies zo de dag vast te leggen zoals hij was.

 

Kwaliteit boven kwantiteit

Ook de kwaliteit van de foto's en de nabewerking vind ik erg belangrijk. Het zijn tenslotte wel de foto's die de komende jaren nog steeds die mooie herinneringen moeten oproepen en met veel plezier geregeld van de plank mogen worden gehaald.

Ik ben daarom dan ook erg zuinig op mijn goede apparatuur en een behoorlijke Pietje Precies met het nabewerken. Afhankelijk van de drukte binnen het trouwseizoen probeer ik al jullie foto's binnen 3 weken nabewerkt en wel aan te leveren en houd ik jullie op de hoogte met leuke sneek peaks. De foto’s kunnen jullie ook bewonderen en showen door middel van een online gallery .


Storytelling

De mooiste foto's krijg je op usb en als een stukje journalistieke storytelling verwerkt in een mooi linnen album.

Alle foto's op usb ontvang je in zowel de volle resolutie en  geoptimaliseerd voor socialmedia  om bijvoorbeeld te kunnen delen of nog eens na te genieten op facebook of instagram.

 

Secondshooter & Back-up

Geregeld werk ik samen met goede vriend en collega fotograaf Robert van Grinsven te Nijmegen.

Het fijne van een secondshooter is vooral dat je met zijn tweeën toch meer vast kunt leggen dan alleen! Denk maar aan het aankleden; jullie hebben allebei veel moeite gedaan om mooi voor de dag te komen toch?! Maar dat niet alleen, ook tijdens de ceremonie kunnen we vanuit verschillende invalshoeken en perspectieven werken zodat we eigenlijk geen moment meer kunnen missen.

 

Daarnaast is in geval van ziek zijn of in geval van nood het ook voor jullie fijn om te weten dat er altijd een back-up kan worden geregeld! Kan Robert niet dan kan ik altijd binnen mijn netwerk van andere collega fotografen een geschikte vervanger regelen.

 

Meer informatie over mogelijkheden & tarieven en foto albums zijn hier te vinden: 

 

Helmond regenachtige dag
Sanne & Maarten
Trouwen Zwolle
Sander & Sabrina
Wageningen bruiloft regen
Desmond & Sharon
Bruiloft te Loenen Apeldoorn Gelderland
Gerd & Eva
Bruiloft in Zwolle
Johanne & Pepijn
Bruiloft in Eindhoven
Sonja & Bram

Trouwen de Meesterproef Nijmegen
Jan en Sylvia
Marloes & Barry
Marloes & Barry
Daniel & Nienke
Daniel & Nienke