Trouwen

Fantastische fotograaf die ook aandacht heeft voor de kleine dingen die gebeurden op onze dag. Hierdoor kregen we hele mooie persoonlijke foto’s. Als kers op de taart een prachtig album waar we heel blij mee zijn.
Sabine is op een hele fijne en bescheiden manier aanwezig op je bruiloft, voor ons heeft ze er een topdag van gemaakt.
Dankjewel!

- Gert & Eva-

Waarom zou je voor mij kiezen als jullie trouwfotograaf?

 

Allereerst om dat ik júllie dag wil vast leggen en niet mijn dag; ik luister naar al  jullie ideeën en wensen en naar waar jullie je wel of niet prettig bij voelen. Ik werk het liefste zo onopvallend mogelijk zodat jullie geen hinder van mij ondervinden en ik daardoor al die mooie momentjes ongemerkt vast kan leggen.

Wat ik vooral heel belangrijk vind is dat jullie je prettig en ongedwongen voelen met mij om je heen en vooral zelf kunnen genieten van de mooiste dag uit jullie leven.

 

Kwaliteit boven kwantiteit

Ook de kwaliteit van de foto's en de nabewerking vind ik erg belangrijk. Het zijn tenslotte wel de foto's die de komende jaren nog steeds die mooie herinneringen moeten oproepen en met veel plezier geregeld van de plank mogen worden gehaald.

Afhankelijk van de drukte binnen het trouwseizoen probeer ik al jullie foto's binnen 3 weken nabewerkt en wel aan te leveren en houd ik jullie tussendoor op de hoogte met leuke sneek peaks. 

De foto's ontvang je op usb en de mooiste herinneringen verwerk ik een prachtig linnen album.

 

Wat hebben wij een geweldige dag gehad. Wij vonden je echt een super fotografe je legt de dingen vast zoals ze zijn. De foto's zijn precies zoals onze dag was.
We vonden het fijn dat jij deze dag voor ons hebt vast gelegd hoe wij dit graag wilden (je merkte nauwelijks dat je aanwezig was) Leuke ideeën had je en je wist precies hoe wij het graag wilde.
Lieve Sabine bedankt! Je hebt echt top werk afgeleverd!

- Bram en Sonja-

Secondshooter & Back-up

Geregeld werk ik samen met goede vriend en collega fotograaf Robert van Grinsven te Nijmegen.

Het fijne van een secondshooter is vooral dat je met zijn tweeën toch meer vast kunt leggen dan alleen! Denk maar aan het aankleden; jullie hebben allebei veel moeite gedaan om mooi voor de dag te komen toch?! Maar dat niet alleen, ook tijdens de ceremonie kunnen we vanuit verschillende invalshoeken en perspectieven werken zodat we eigenlijk geen moment meer kunnen missen. 

 

Daarnaast is in geval van ziek zijn of in geval van nood het ook voor jullie fijn om te weten dat er altijd een back-up kan worden geregeld! Kan Robert niet, dan kan ik altijd binnen mijn netwerk van andere collega fotografen een geschikte vervanger regelen.