PEPPCENTER

Peppcenter vind je in Bunschoten-Spakenburg op de Eemlandhoeve en is eigenlijk een hele vernieuwende en bruisende community met ondernemers op het gebied van Health en Wellbeing.

Voor de opening van haar zaak mocht ik deze fotosessie maken en stel ik je natuurlijk graag voor aan Sida en haar team:

 

Hi!

Ik ben Sida Digristina, getrouwd met Carlo en heb 2 kids van 13 en  9 jaar. Bij het PEPP Center hebben we jou op het oog!  Samen met een team van enthousiaste en kundige mensen willen we je helpen naar een meer ontspannen en gezonder leven. Je kunt het Center vergelijken met een vliegdekschip. Je kunt er landen, je krijgt er onderhoud en benzine zodat je met vernieuwde kracht weer verder kunt gaan! Dit doen we dmv lessen, massages, een gezonde bar, shop en de massage experience. En dit alles op een mooie plek in de natuur. Je bent van harte welkom!

 

Aan de website wordt momenteel hard gewerkt maar voor meer informatie of contact kun je Peppcenter ook alvast volgen op Instagram:  @peppcenter