Branding Shoots

Carla uit Haarlem schreef me een berichtje dat ze op zoek was naar een fotograaf voor de juiste foto's voor op haar website. Het moest vooral kleurrijk zijn, young happinez, fris en energiek en vooral "gewoon zoals ik ben"

En dus helemaal vanuit Haarlem zo op naar de Posbank naar de prachtige paarse heide waar we onder andere deze plaatjes geschoten hebben en een super gezellige avond met een heel klein beetje goldenhour.


Beautiful Naline

Een beetje Sex and the City en een beetje goldenhour. 

 

Met prachtige Naline en make-up and hair door Esmiralda trokken we ook dit keer het centrum van Arnhem in.

Wat het leuke is met Naline is dat ze zo heerlijk zichzelf kan zijn tijdens de shoot, en oh wat een prachtige beelden leverde dat op. Ik hou er van!

 

 Peppcenter

Peppcenter vind je in Bunschoten-Spakenburg en is eigenlijk een hele vernieuwende en bruisende community met ondernemers op het gebied van health en wellbeing.

Voor de opening van haar zaak mocht ik deze fotosessie maken en stel ik je natuurlijk graag voor aan Sida en haar team:

 

Hi!

Ik ben Sida Digristina, getrouwd met Carlo en heb 2 kids van 13 en  9 jaar. Bij het PEPP Center hebben we jou op het oog!  Samen met een team van enthousiaste en kundige mensen willen we je helpen naar een meer ontspannen en gezonder leven. Je kunt het Center vergelijken met een vliegdekschip. Je kunt er landen, je krijgt er onderhoud en benzine zodat je met vernieuwde kracht weer verder kunt gaan! Dit doen we dmv lessen, massages, een gezonde bar, shop en de massage experience. En dit alles op een mooie plek in de natuur. Je bent van harte welkom!

 

Aan de website wordt momenteel hard gewerkt maar voor meer informatie of contact kun je Peppcenter ook alvast volgen op Instagram:  @peppcenter


Ik ben super enthousiast over Sabine en kan haar echt aanraden! Naast dat ze echt super mooie foto's maakt is ze ook een fijne persoonlijkheid. Je voelt je gelijk op je gemak bij haar

en dat zie je natuurlijk terug op de foto's!

Sida


Meet Tessa!

 

Jonge marketingstrateeg die alles kan vertellen over social media en online marketing en eigenlijk een enorme duizendpoot. Als online marketeer hielp zij eerder al diverse bedrijven met hun marketingstrategie en helpt ze nu veel onderneemster met het opzetten van hun marketingsstratie voor hun bedrijf. Dit doet ze zowel persoonlijk als door middel van een online academy.

 

Tessa komt uit Eesveen, ik uit Arnhem dus spraken we af in het midden, óp die ene allerheetste voorjaarsdag ever. Máárrr...gelukkig mooie schaduw plekjes genoeg te vinden in het gezellige stadcentrum van hartje Zwolle.

 

Een greep uit onze fotosessie zie je hier:

 

--> TESSA <--          

 

Wil je meer weten over Tessa? 

Check dan haar website: tessadevries.com 

Of volg haar via Instagram:  @tessadevries.com 

 DJ Faye

 

Into the woods met deze stoere en vrouwelijke DJ uit de hardcorescene!Op stap met Anke in Arnhem

Een portfolioboost moest het worden voor op socialmedia én een boost voor haar carrière als commercieel model.

 

Zowel Anke als ik zijn twee stadse meisjes en dús: Hop! Lekker Arnhem in!

En hoe doe je dat nou het beste? Nou, gewoon gezellig samen op de fiets door de mooie straatjes van de Boulevardwijk en het centrum van Arnhem. Waarschijnlijk herken je wel een of twee leuke spots.

 

De shoot hadden we dit keer opgedeeld in twee etappes, teveel ideeën en teveel mogelijkheden om in één uurtje te stoppen.

Het eindresultaat is een mooie mix geworden van verschillende looks en een hele gave urbanvibe.