Over Sabine

 

Wat kan ik je zoal over mij vertellen?

Ik ben een eigenwijze onderneemster, wonend in Arnhem, 2 kids en huisje boompje beestje.

Via allerlei omwegen ben ik in de fotografie beland en er eigenlijk nooit meer weggegaan.

 

Zelf vind ik het vreselijk om voor de camera te staan, daarom weet ik ook als geen ander hoe belangrijk en fijn het is om toch die mooie foto's van jezelf te hebben!

Foto's waar je met recht trots op kunt zijn en juist daarom is dat mijn drive om er voor te zorgen dat jij je wel prettig en op je gemak voelt voor mijn camera.

 

Wat nog meer...?

Een echt meisje-meisje ben ik niet.... de ene dag tut ik me lekker op trek ik een kittig jurkje aan met stoere boots, de andere dag zie je me in een gescheurde spijkerbroek en zonder make-up.

Het is maar net waar ik zin in heb en met welk been ik uit bed gestapt ben.

Ik ben van de no-nonsense en lekker straight forward in de omgang, goede humor en spontaniteit daar zijn we ook erg gek op :-)

En verder, ik ben all-in voor gezelligheid met vriendinnen, lekker eten en genieten van family-time wanneer het maar kan.

 

Ik vind het leven in de grote stad geweldig maar geniet daarentegen weer ontzettend van de mooie natuur hier in de omgeving. En wat dat betreft is Arnhem voor mij een prachtige en fotogenieke omgeving; van levendig centrum tot prachtige statige straatjes en van paarse heide tot uitgestrekte uiterwaarden en bosgebieden.

Genoeg toffe plekjes om te fotograferen!

 

Reviews

Ik ben erg benieuwd naar jouw ervaring met mij als jouw fotograaf!

Laat hier je review achter en ik ben je mega dankbaar!

Commentaren: 26
  • #26

    Mathilde (woensdag, 21 juli 2021 19:51)

    Uitstekende samenwerking met Sabine. Naast dat ze ons kwaliteitswerk en foto's heeft geleverd, was de fotoshoot een waar plezier en absoluut geen druk. Sabine geeft je suggesties, past zich heel goed aan aan je stijl en voorkeuren, en altijd met een glimlach. Hartelijk dank.

  • #25

    Jasmijn Krijgsman (dinsdag, 13 april 2021 17:06)

    Mijn vriend en ik hebben een shoot gedaan met Sabine en haar vriend (bagageman ;)) en wij hebben dit als zeer prettig ervaren. Leuke, enthousiaste vrouw waarbij je je op je gemak voelt. Ze laat je als koppel zijnde lekker je ding doen en weet hierdoor juist de mooie (niet gemaakte) momentjes op foto vast te leggen. Een aanrader!

  • #24

    Dinanda & Jimmy (woensdag, 10 februari 2021 12:57)

    Hele leuke, spontane shoot gehad met Sabine. Van tevoren al een moodboard gezien zodat je al wat inspiratie op kunt doen met betrekking tot sfeer en poses. Sabine is erg relaxed en je voelt je meteen op je gemak waardoor je lekker jezelf kunt zijn en zo het beste tot je recht komt op de foto, zelfs tijdens een sneeuwstorm! Wat een mooie foto’s zijn het geworden en wat hadden wij ze snel binnen.

  • #23

    Emily (maandag, 30 november 2020 11:03)

    Ik heb ondertussen twee keer met Sabine mogen samenwerken. Beide keren met geweldige resultaten! Tijdens de shoot was er een gezellige sfeer en gaf ze goede aanwijzingen waardoor ik mij altijd op mijn gemak voelde. Er zijn zoveel mooie foto's uitgekomen dat ik moeilijk kon kiezen!
    Bedankt Sabine ! :D

  • #22

    Thessa (donderdag, 05 november 2020 13:52)

    Samenwerken met Sabine is een feestje! Sabine is een hele lieve enthousiaste fotografe.

    Ten eerste was de communicatie vooraf erg fijn. Tijdens het shooten liet zij ook steeds de foto’s zien, wat een prettig gevoel gaf. Ook de ongedwongen sfeer was fijn zodat ik mij goed op mijn gemak voelde.

    Daarnaast was ze enorm snel met het bewerken van de foto’s! Het was echt moeilijk kiezen, zoveel hele gave foto's! Al met al, super bedankt Sabine!

  • #21

    Maike & Owen (donderdag, 01 oktober 2020 21:43)

    De shoot wat gezellig, relaxed en had een erg positieve sfeer. Super mooie foto’s, fijn contact, snel de foto’s binnen gekregen en erg vriendelijk in het beantwoorden van alle vragen.
    Erg goed inzicht in wat wij mooi zouden vinden, kwam ook met erg leuke ideeën.
    Al onze wensen zijn met open armen ontvangen en het resultaat was precies wat wij zochten.

    Wij zijn super enthousiast en gaan zeker nog eens een fotoshoot doen bij Sabine!

  • #20

    Carla (vrijdag, 18 september 2020 08:09)

    Sabine is enthousiast, flexibel en denkt met je mee.
    Het was echt moeilijk kiezen, ze had zoveel foto’s gemaakt �
    Dank je wel voor je prachtige foto’s!

  • #19

    Naline (vrijdag, 12 juni 2020 08:24)

    Ik heb nu inmiddels 2 keer met Sabine mogen samenwerken en beide keren waren super fijn en relaxt! Sabine staat open voor ideeën en suggesties en wilt echt gaan voor het perfecte plaatje! Ze heeft een transparante houding en de sfeer is altijd gezellig, wat maakt dat de shoot ook soepel verloopt. Sabine weet hoe ze jou mooi op de foto kan zetten, of je nou volwassen bent, kind, slank, vol, ze kijkt naar jou als persoon.
    Echt een aanrader als je mooie en spontane foto’s wilt!

  • #18

    Anke (donderdag, 28 mei 2020 16:14)

    Sabine weet een relaxte sfeer te creëren, hetgeen belangrijk is tijdens een shoot. Ze geeft duidelijke aanwijzingen en zorgt er op een humoristische en natuurlijke manier voor dat men ontspannen op de foto staat. Sabine heeft oog voor detail en levert vakwerk. Het werk van Sabine spreekt letterlijk boekdelen. Ik heb de samenwerking met Sabine als zeer plezierig ervaren en kan eenieder daarom van harte aanbevelen om voor haar camera te gaan staan.

  • #17

    Bep en Rinske Franchimon (dinsdag, 17 september 2019 22:03)

    Ik (Rinske) heb inmiddels al twee shoots bij Sabine gedaan en ik ben daar erg enthousiast over. De laaste shoot was met mijn 81 jarige moeder en die bleef maar zeggen wat een schat Sabine is en dat ze zich zo op haar gemak voelde bij haar.
    De foto's zijn prachtig geworden en zeker voor herhaling vatbaar. Professioneel, vakkundig, behulpzaam, geduldig en een fijne meid!
    Van harte aan te bevelen dus.

    Groet Bep en Rinske

  • #16

    Anita Dibbes (donderdag, 12 september 2019 15:48)

    Wat een prachtige foto
    Keuze was groot en enorm lastig om te kiezen �
    Bedankt Sabine ����

  • #15

    Nicole Berkman (donderdag, 12 september 2019 12:06)

    Ik heb een shoot bij Sabine laten doen met mn dochter en mn ouders. We werden ontvangen in n informele setting en na een praatje en n kopje thee totaal relaxed met de shoot begonnen. Nou dat kun je zo mooi terugzien! Mooie breekbare lieve momentjes heeft Sabine prima gevangen. Ben er echt blij mee.
    Binnenkort ga ik Sabine vragen om in mn praktijk fotoos te komen maken voor mn social media en website. Aanrader!

  • #14

    Eva Wensink (zaterdag, 19 januari 2019 10:27)

    Fantastische fotograaf die ook aandacht heeft voor de kleine dingen die gebeurden op onze dag. Hierdoor kregen we hele mooie persoonlijke foto’s. Als kers op de taart een prachtig album waar we heel blij mee zijn.

    Sabine is op een hele fijne en bescheiden manier aanwezig op je bruiloft, voor ons heeft ze er een topdag van gemaakt.

    Dankjewel!

  • #13

    Bram & Sonja (woensdag, 24 oktober 2018 18:11)

    Wat hebben wij een geweldige dag gehad. Wij vonden je echt een super fotografe je legt de dingen vast zoals ze zijn. De foto's zijn precies zoals onze dag was.
    Je vonden het fijn dat jij deze dag voor ons hebt vast gelegd hoe wij dit graag wilden (je merkte nauwelijks dat je aanwezig was) Leuke ideeën had je en je wist precies hoe wij het graag wilde.
    Lieve Sabine bedankt! je hebt echt top werk afgeleverd!

  • #12

    Nikki (maandag, 16 april 2018 12:46)

    Een geweldige shoot gehad met Sabine, het thema was bruidsboudoir. Ontzettend lief, ze zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en de resultaten zijn echt ontzetten mooi!

  • #11

    Sabine & Deveny (zondag, 18 maart 2018 11:48)

    Erg leuke shoot gehad, samen met de make up van Esmiralda! Erg mooie foto's! Heel blij mee!

  • #10

    Maria Sarah (vrijdag, 16 februari 2018 14:39)

    Een hele fijne shoot! Sabine heeft duidelijk een bepaald beeld voor ogen, maar staat daarbij ook absoluut open voor andere ideeën. De combinatie met visagiste Esmiralda de Waal was perfect. Het eindresultaat is dan ook zeer geslaagd.

  • #9

    Marian (zaterdag, 03 februari 2018 11:43)

    Ik had een fotoshoot gewonnen en Sabine was de fotograaf. Het was voor mij de eerste keer dat ik moest poseren voor een fotograaf. Sabine stelde mij erg op mijn gemak en geeft goede aanwijzingen dit maakte het voor mij ook makkelijker om bepaalde houdingen en poses aan te nemen. Ik kreeg steeds goede adviezen. Heb een zeer leuke dag gehad. Sabine zal ik iedereen aanraden.

  • #8

    Evy (woensdag, 10 januari 2018 13:29)

    Sabine is een hele fijne fotografe om mee te werken, ze heeft hele goede ideeën en en geeft goede aanwijzingen. De resultaten zijn dan ook helemaal top!
    Een echte aanrader!

  • #7

    Helene (maandag, 18 december 2017 14:36)

    Sabine is een onwijs goede fotografe met veel geduld en ideeën! Ik vond het heel leuk om samen te kunnen werken.

  • #6

    Leslie van de Vijver (donderdag, 14 december 2017 12:47)

    Sabine haar creatieve en actieve manier van fotograferen zorgde voor een verrassend mooi resultaat en maakte de foto's interessant. Sabine staat open voor eigen inbreng en komt zelf ook met veel ideeën. Dit maakte de samenwerking fijn en ontspannen.

  • #5

    Anita (donderdag, 14 december 2017 11:01)

    Sabine was second shooter op onze bruiloft. Wat een resultaat! We hebben haar nauwelijks opgemerkt. Alle belangrijke momenten zijn mooi vastgelegd. Wij zijn zeer tevreden met de resultaten!

  • #4

    Georgina (donderdag, 14 december 2017 10:58)

    Heel chill om mee samen te werken! En altijd mooie resultaten �

  • #3

    Patrick & ELisabeth (dinsdag, 19 september 2017 20:45)

    Sabine heeft onze bruiloft ongelofelijk mooi in beeld gebracht! wij hebben schitterende foto's van onze mooie dag!

    Sabine ( & Chantal ) ontzettend bedankt!

  • #2

    Irene (vrijdag, 30 juni 2017 17:44)

    Sabine is een fijne fotografe om mee te werken. Ze neemt de tijd voor je en daarnaast let ze ook goed op de details. Tijdens de shoot heb ik me erg op mijn gemak gevoeld. De resultaten zijn voor mij erg mooi geworden, omdat het geen 'standaard' foto's zijn. Ik ben dan ook erg blij met de foto's. Voor mij is Sabine echt een aanrader.

  • #1

    Marit Brandt (maandag, 05 juni 2017 20:35)

    Sabine is een fijne fotograaf om mee te werken. Ik voelde me erg op mijn gemak wat ook op de foto's te zien is. Heb een erg ontspannen en tevens leuke shoot gedaan! Ik ben erg blij met de resultaten, eindelijk een keer geen standaard shoot met standaard poses, maar Sabine zoekt ook naar "spontane" momenten om te fotograferen. Al met al een creatieve fotograaf met erg veel talent! Het resultaat mag er wezen, zeker een aanrader!