Branding Shoots

Wat is branding nou precies?

Het is simpel gezegd een benaming voor alle inzetbare tools om jou als ondernemer te onderscheiden van de anderen.

 

Tegenwoordig speelt de marketing veel meer in op het persoonlijke vlak;

Wie is het gezicht achter het bedrijf? Wat zijn de drijfveren? En wie of wat wil jij bereiken?

Waar liggen jouw sterke punten, wat zijn jouw unieke eigenschappen en wat maakt datgene wat jij jouw klanten te bieden hebt nou zo speciaal?

 

Fotografie is daar een heel belangrijk onderdeel van en onmisbaar in de wereld van socialmedia. Beelden zeggen soms meer dan woorden, en dat is niet voor niets; per dag wordt er ongelooflijk veel afgestruind op internet en worden we letterlijk overspoeld met prikkels en impuslen om ons gedrag te beïnvloeden.

 

Hoe zorg jij ervoor dat je daar tussen kunt opvallen? En hoe wil jij gezien worden?

 

Inmiddels heb ik ruime ervaring met het fotograferen van diverse ondernemende vrouwen in  heel verschillende vakgebieden. Samen met jou kijk ik welke eigenschappen en welke verhaallijn past bij jouw bedrijf en ideeën.

 

Meer weten?

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op!

 

Ik heb ondertussen twee keer met Sabine mogen samenwerken.

Beide keren met geweldige resultaten! Tijdens de shoot was er een gezellige sfeer en gaf ze goede aanwijzingen waardoor ik mij altijd op mijn gemak voelde.

Er zijn zoveel mooie foto's uitgekomen dat ik moeilijk kon kiezen!

Bedankt Sabine ! :D 

- Emily-

 


Editorial - Tip to Toe White


Roxanne - Bosses CoachingSuzanne van Schaik - Business Coach

High-end marketing voor high-end ondernemers.

Met oog voor direct resultaat en woorden omzetten in daden zorgt Suzanne ervoor dat je met de juiste focus jouw bedrijf en aanbod naar een nog hoger niveau kunt tillen.

 

Kritisch, straight forward en no-nonsens kenmerken haar strategische marketing tips.

Ben jij de ondernemer die meer omzet wilt behalen zonder excuses dan ben je bij Suzanne in goede handen.

 

Over een geruime periode heb ik diverse malen voor Suzanne mogen fotograferen en mee kunnen luisteren bij meerdere van haar vele marketing-sessies waar zij met haar kritische blik en haarscherpe ideeën vele ondernemers naar een hoger platform brengt. 

Absoluut inspirerend en voor mij een prachtige vrouw om te mogen fotograferen!

www.suzannevanschaik.nl


Say-Ya!

 

Bij Say-Ya! draait alles om het begeleiden van mensen, teams, leiders en organisaties.

Zelf de regie nemen over je eigen ontwikkeling en dromen durven te realiseren.

 


De mobiele fysio- en huidtherapeut

Al enige tijd draag ik met trots de vriendschap met Nicole,  samen met haar man Dennis is zij  mede-eigenaar van deze moderne en toekomstgerichte praktijk in Arnhem en Zevenaar.

Geregeld mag ik dan ook voor haar foto's op locatie maken en aanleveren om zo hun klantenkring en potentiele klanten op de hoogte te houden van alle kennis en ontwikkelingen in hun vakgebied.

Binnenkort gaan we samen aan de slag met het persoonlijke verhaal van Nicole, wat haar drijfveren zijn, en hoe deze mooie en leuke vrouw de powervrouw geworden die zij is.

 

 Of te wel, stay tuned, want er is nog veel meer te vertellen!


Carla - Flow Your Energy

Carla uit Haarlem schreef me een berichtje dat ze op zoek was naar een fotograaf voor de juiste foto's voor op haar website. Het moest vooral kleurrijk zijn, young happinez, fris en energiek en vooral "gewoon zoals ik ben"

En dus helemaal vanuit Haarlem zo op naar de Posbank naar de prachtige paarse heide waar we onder andere deze plaatjes geschoten hebben en een super gezellige avond met een heel klein beetje goldenhour.


Beautiful Naline

Een beetje Sex and the City en een beetje goldenhour. 

 

Met prachtige Naline en make-up and hair door Esmiralda trokken we ook dit keer het centrum van Arnhem in.

Wat het leuke is met Naline is dat ze zo heerlijk zichzelf kan zijn tijdens de shoot, en oh wat een prachtige beelden leverde dat op. Ik hou er van!

 

 Peppcenter

Peppcenter vind je in Bunschoten-Spakenburg en is eigenlijk een hele vernieuwende en bruisende community met ondernemers op het gebied van health en wellbeing.

Voor de opening van haar zaak mocht ik deze fotosessie maken en stel ik je natuurlijk graag voor aan Sida en haar team:

 

Hi!

Ik ben Sida Digristina, getrouwd met Carlo en heb 2 kids van 13 en  9 jaar. Bij het PEPP Center hebben we jou op het oog!  Samen met een team van enthousiaste en kundige mensen willen we je helpen naar een meer ontspannen en gezonder leven. Je kunt het Center vergelijken met een vliegdekschip. Je kunt er landen, je krijgt er onderhoud en benzine zodat je met vernieuwde kracht weer verder kunt gaan! Dit doen we dmv lessen, massages, een gezonde bar, shop en de massage experience. En dit alles op een mooie plek in de natuur. Je bent van harte welkom!

 

Aan de website wordt momenteel hard gewerkt maar voor meer informatie of contact kun je Peppcenter ook alvast volgen op Instagram:  @peppcenter


Ik ben super enthousiast over Sabine en kan haar echt aanraden! Naast dat ze echt super mooie foto's maakt is ze ook een fijne persoonlijkheid. Je voelt je gelijk op je gemak bij haar

en dat zie je natuurlijk terug op de foto's!

Sida


Meet Tessa!

 

Jonge marketingstrateeg die alles kan vertellen over social media en online marketing en eigenlijk een enorme duizendpoot. Als online marketeer hielp zij eerder al diverse bedrijven met hun marketingstrategie en helpt ze nu veel onderneemster met het opzetten van hun marketingsstratie voor hun bedrijf. Dit doet ze zowel persoonlijk als door middel van een online academy.

 

Tessa komt uit Eesveen, ik uit Arnhem dus spraken we af in het midden, óp die ene allerheetste voorjaarsdag ever. Máárrr...gelukkig mooie schaduw plekjes genoeg te vinden in het gezellige stadcentrum van hartje Zwolle.

 

Een greep uit onze fotosessie zie je hier:

 

--> TESSA <--          

 

Wil je meer weten over Tessa? 

Check dan haar website: tessadevries.com 

Of volg haar via Instagram:  @tessadevries.com 

 DJ Faye

 

Into the woods met deze stoere en vrouwelijke DJ uit de hardcorescene!- Anke -

Een portfolioboost moest het worden voor op socialmedia én een boost voor haar carrière als commercieel model.

 

Zowel Anke als ik zijn twee stadse meisjes en dús: Hop! Lekker Arnhem in!

En hoe doe je dat nou het beste? Nou, gewoon gezellig samen op de fiets door de mooie straatjes van de Boulevardwijk en het centrum van Arnhem. Waarschijnlijk herken je wel een of twee leuke spots.

 

De shoot hadden we dit keer opgedeeld in twee etappes, teveel ideeën en teveel mogelijkheden om in één uurtje te stoppen.

Het eindresultaat is een mooie mix geworden van verschillende looks en een hele gave urbanvibe.