Tessa de Vries

Meet Tessa!

 

Jonge marketingstrateeg die alles kan vertellen over social media en online marketing en eigenlijk een enorme duizendpoot. Als online marketeer hielp zij eerder al diverse bedrijven met hun marketingstrategie en helpt ze nu veel onderneemster met het opzetten van hun marketingsstratie voor hun bedrijf. Dit doet ze zowel persoonlijk als door middel van een online academy.

 

Tessa komt uit Eesveen, ik uit Arnhem dus spraken we af in het midden, óp die ene allerheetste voorjaarsdag ever. Máárrr...gelukkig mooie schaduw plekjes genoeg te vinden in het gezellige stadcentrum van hartje Zwolle.

 

Een greep uit onze fotosessie zie je hier:

 

--> TESSA <--          

 

Wil je meer weten over Tessa? 

Check dan haar website: tessadevries.com 

Of volg haar via Instagram:  @tessadevries.com